Search
Close this search box.

Samenwerken

Als leerkrachten van Springbok International doen we er alles aan om het beste onderwijs aan onze leerlingen te bieden. Dit kunnen we niet alleen. We hebben verschillende samenwerkingspartners die ons op verschillende vlakken ondersteunen.

Pretoriusstraat

Peuterleerplek Pretmaker, de peuterleerplek zit in het gebouw van Pretoriusstraat en biedt een peuterplek voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar.

Buurtcentrum Bario

Buurthuis Bario is er voor alle bewoners van Transvaal (Centrum) en omgeving en biedt uiteraard ook leuke activiteiten voor kinderen na schooltijd.

Logopedie Taalent

Logopediepraktijk Taalent is een vrijgevestigde all-round logopediepraktijk in OBS Springbok International. U kunt hier terecht voor onderzoek, behandeling en advies bij problemen met betrekking tot spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, adem, stem en auditieve vaardigheden.

Uniek kinderfysiotherapie

Kinderen moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is wat ons bij Uniek drijft. Elke dag werken wij samen aan onze missie om dit voor zoveel mogelijk kinderen waar te maken. Dit doet we met multidisciplinaire behandelpraktijken op scholen en in gezondheidscentra

Kinderopvang Liefjes

BSO De Liefjes, buitenschoolse opvang zit in het gebouw van de Pretoriusstraat en heeft naschool en in de vakanties opvang beschikbaar

Wolmaransstraat

Buurthuis Mandelaplein bevindt zich in het hart van de wijk Transvaal in Den Haag en heeft onder andere peuteropvang en vakantieactiviteiten beschikbaar.